Ce este un yacht

Prezentare sumara

Bavaria Cruiser 46

Bavaria Cruiser 46

Are catarg ? Atunci cu siguranta este un velier ! Yacht sau Velier, pe mare cu el !
FunSailing si-a dobandit experienta in anii de sailing petrecuti pe marile Europei si ale Asiei. De-o data cu multitudinea de iesiri, am avut ocazia sa navigam pe o multitudine de modele / firme de ambarcatiuni. Fie Bavaria, Janneau, Beneteau, Dufour, Gib’sea, am trecut prin toate. Generalizand intr-o imagine de ansamblu, toate barcile noastre au toate dotarile necesare petrecerii unui sejur optim la bordul lor. Toate barcile sunt dotate cu bai cu apa calda / rece, dusuri; avem bucatarii echipate complet cu aragaz, cuptor, frigider, ustensile specifice, vase de gatit, vesele si tacamuri, ce sa mai, cine e bucatar se va simti cu siguranta in largul lui .

Cabinele sunt spatioase tinand cont de configuratia limitata a yachtului, cu spatii de depozitare si de la caz la caz cu prize de 12V sau 220V. De precizat ca prizele de 220V functioneaza numai in momentul in care barca este acostata si conectata la reteaua marinei.

Pentru informatii detaliate care tin cont de modelul yachtului pe care urmeaza sa va petreceti sejurul , cel mai in masura sa va raspunda la eventualele intrebari sau nelamuriri este propriul skipper. Nu uitati ca skipperul FunSailing este acolo pentru voi !

bavaria-cruiser-46-exterior-1

Va asteptam la bord,
Echipa FunSailing

Copyright media:

Bavaria Yachtbau